Bilderberg Kasteel Doorwerth

Doorwerth · www.bilderberg.nl

Vraag informatie op

Hoeveel feestgasten wil je uitnodigen?

200 personen

Wanneer ga je trouwen?

Eigenschappen
Type
Kasteel / Vesting
Stijl
Authentiek, Klassiek
Prijscategorie
hele sterhalve sterlege ster

Onder gemiddeld

Bent u op zoek naar een speciale trouwlocatie?Bilderberg Kasteel Doorwerth is ideaal als u op zoek bent naar een bijzondere bruiloft-accommodatie. De locatie ligt midden in de natuur, namelijk bij de uiterwaarden van de Neder-Rijn. De locatie ligt heel centraal tussen Arnhem, Nijmegen en Wageningen én perfect bereikbaar via de A12, A15 en A50 ligt deze imposante burcht. Officiele trouwlocatieOp het Kasteel zijn diverse mogelijkheden aanwezig. In totaal zijn er op het Kasteel 5 officiële trouwlocaties. Het Koetshuis van Bilderberg is de uitgelezen locatie voor uw receptie (bij mooi weer op de binnenplaats), diner en/of feestavond. De tuinen rondom de locatie...

Bent u op zoek naar een speciale trouwlocatie?
Bilderberg Kasteel Doorwerth is ideaal als u op zoek bent naar een bijzondere bruiloft-accommodatie. De locatie ligt midden in de natuur, namelijk bij de uiterwaarden van de Neder-Rijn. De locatie ligt heel centraal tussen Arnhem, Nijmegen en Wageningen én perfect bereikbaar via de A12, A15 en A50 ligt deze imposante burcht.

Officiele trouwlocatie
Op het Kasteel zijn diverse mogelijkheden aanwezig. In totaal zijn er op het Kasteel 5 officiële trouwlocaties. Het Koetshuis van Bilderberg is de uitgelezen locatie voor uw receptie (bij mooi weer op de binnenplaats), diner en/of feestavond. De tuinen rondom de locatie zijn geweldig voor de trouwfoto's!

Faciliteiten

  • Tuigkamer (capaciteit van 40 personen)
  • Grote zaal (capaciteit van 150 personen)
  • Ruime gratis parkeermogelijkheden
  • Officiële gemeentelijke trouwlocatie in de Ridderzaal van Kasteel Doorwerth
  • Op ons mooie terras kunnen wij een luifel plaatsen waardoor wij de capaciteit kunnen vergroten tot 350 personen.

Bilderberg Kasteel Doorwerth biedt u de unieke mogelijkheid om uw complete dag vanaf het ontvangst tot en met de feestavond in een unieke sfeer en ambiance te verzorgen! Het Koetshuis wordt verlicht door ca. 200 brandende kaarsen, wat zorgt voor een stijlvolle ambiance.

Bilderberg Hotel Klein Zwitserland biedt daarnaast de mogelijkheid om uw dag in stijl af te sluiten en na te genieten in onze stijlvolle en comfortabele hotelkamers.

Onze persoonlijke aandacht en service, hoogwaardige kwaliteit van onze producten en gastvrijheidsbeleving staan garant voor een oververgetelijke dag waarover nog lang zal worden nagepraat!

.

Lees meer

Over de locatie

Bedrijfsgegevens
Fonteinallee 4 · 6865ND · Doorwerth
026-3333420 Toon telefoonnummer
Mogelijkheden
Ceremonie
binnen en buiten, officiële trouwlocatie
Receptie
 
Diner
eigen catering toegestaan
Feest
live muziek toegestaan, feest tot: 2:00
Overnachten
71 hotelkamers, bruidssuite aanwezig
Kosten van trouwen

Er zijn helaas geen prijzen bekend voor deze locatie.

Locatie

Nog geen ervaringen met Bilderberg Kasteel Doorwerth

Bilderberg Kasteel Doorwerth is nog niet beoordeeld door andere bruidsparen. Dat maakt jouw mening nog belangrijker! Heb jij Bilderberg Kasteel Doorwerth bezocht of helpt deze leverancier je met jullie bruiloft? Deel dan nu jouw ervaring!

Deel jouw ervaring