De Theeschenkerij

Ir. Lelylaan 6 · 2103XP · Heemstede

Locatie
Locatie Op het Landgoed van Het Oude Slot in Heemstede ligt verscholen tussen het groen de Theeschenkerij. Deze is gevestigd in de voormalige vrijstaande dienstwoning en beschikt over eigen terrassen in de zon. Dagelijks open voor publiek maar regelmatig afgehuurd. Hier kunnen wij tot 40 gasten ontvangen voor koffie of thee met huisgemaakt lekkers, lunch, afternoon tea's, borrels, privé diners of huwelijksdag. Gecombineerd met de trouwkapel en boomgaard een top trouwlocatie voor een klein gezelschap. Volledige privacy Als bruidspaar van het grote huis heeft u de mogelijkheid ook de Theeschenkerij af te huren om het hele landgoed exclusief ter beschikking te hebben en...

Locatie

Op het Landgoed van Het Oude Slot in Heemstede ligt verscholen tussen het groen de Theeschenkerij. Deze is gevestigd in de voormalige vrijstaande dienstwoning en beschikt over eigen terrassen in de zon. Dagelijks open voor publiek maar regelmatig afgehuurd. Hier kunnen wij tot 40 gasten ontvangen voor koffie of thee met huisgemaakt lekkers, lunch, afternoon tea's, borrels, privé diners of huwelijksdag. Gecombineerd met de trouwkapel en boomgaard een top trouwlocatie voor een klein gezelschap.

Volledige privacy

Als bruidspaar van het grote huis heeft u de mogelijkheid ook de Theeschenkerij af te huren om het hele landgoed exclusief ter beschikking te hebben en dus volledige privacy te garanderen.

Voor elk seizoen toegankelijk

Op de sfeervolle terrassen voorzien van comfortabel meubilair met parasols is het in het voorjaar en zomerseizoen goed toeven. In de herfst- en wintermaanden kunt u zich binnen koesteren in de warme inrichting waar gekozen is voor een Engelse landschapstijl.

High Tea

Niet alleen de handbeschilderde serviezen van "Gien", het oude tafelzilver en de vriendelijke bediening zullen u verrassen, maar zeker ook alle huisgemaakte lekkernijen en de heerlijke thee van "Betjeman & Barton". U kunt in onze sfeervolle theeschenkerij al een high tea reserveren vanaf €16,50 per persoon inclusief diverse theesoorten!

Mogelijkheden

  • Trouwen, receptie, diner

  • Landelijk gelegen, aan het water, tuin, terrassen en aanlegsteiger

  • Aantal personen: 2 tot 40
  • Live muziek mogelijk, licht versterkt

  • Overnachten in de buurt

  • Buiten trouwen in de boomgaard

  • Buiten eten

  • Gratis parkeren bij de locatie
Lees meer

Vergelijkbare bedrijven in de buurt

Nog geen ervaringen met De Theeschenkerij

De Theeschenkerij is nog niet beoordeeld door andere bruidsparen. Dat maakt jouw mening nog belangrijker! Heb jij De Theeschenkerij bezocht of helpt deze leverancier je met jullie bruiloft? Deel dan nu jouw ervaring!

Deel jouw ervaring