Coeur Events & Weddings

De Twijnen · 2841DB · Moordrecht

Locatie
Trouwen, een mooi moment in jullie leven waar veel bij komt kijken. De periode naar de grote dag kan ontspannen en zorgeloos zijn! Op een doortastende, enthousiaste, maar vooral persoonlijke manier werk ik graag samen met jullie aan de organisatie van jullie bruiloft. Doelgericht en met oog voor detail. Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek, bepalen we met elkaar welk van de mogelijkheden het beste bij jullie past: 1. WeddingplanningSamen met jullie stel ik jullie dag zo samen dat deze onvergetelijk wordt. Ik verzorg de voorbereidingen vooraf en zorg voor de uitvoering op de dag zelf. 2. Redder in NoodDe trouwdatum komt dichterbij en jullie...

Trouwen, een mooi moment in jullie leven waar veel bij komt kijken. De periode naar de grote dag kan ontspannen en zorgeloos zijn! Op een doortastende, enthousiaste, maar vooral persoonlijke manier werk ik graag samen met jullie aan de organisatie van jullie bruiloft. Doelgericht en met oog voor detail.

Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek, bepalen we met elkaar welk van de mogelijkheden het beste bij jullie past:

1. WeddingplanningSamen met jullie stel ik jullie dag zo samen dat deze onvergetelijk wordt. Ik verzorg de voorbereidingen vooraf en zorg voor de uitvoering op de dag zelf.

2. Redder in NoodDe trouwdatum komt dichterbij en jullie lopen vast in of moeten beginnen aan de voorbereidingen. Geen paniek! Op doortastende en praktische wijze ga ik voor jullie aan de slag, waarbij ik de rust en het plezier op weg naar een bruiloft niet uit het oog verlies. Op de dag zelf verzorg ik de uitvoering.

3. CeremoniemeesterschapOp de dag zelf willen jullie zorgeloos genieten, net als jullie familieleden en vrienden. Hierbij horen geen ceremoniële of coördinerende taken. Ik ben inzetbaar als ceremoniemeester op de dag zelf.

4. AdviesgesprekJullie willen de voorbereidingen en uitvoering voor jullie trouwdag graag zelf verzorgen. Daarbij vinden jullie het fijn om advies te krijgen van een professionele weddingplanner. Bij Coeur kan dat door middel van 1 à 2 adviesgesprekken.

Marit van DieCoeur is opgericht door Marit van Die. Na jarenlange ervaring in het organiseren van evenementen, werd weddingplannen een logische volgende stap. Doordat ik elk project met enthousiasme en plezier aanpak, ontstaat een soepele samenwerking met succesvol resultaat. Geen detail wordt uit het oog verloren. Ik werk zelfstandig, doortastend en op de achtergrond. Hierdoor laat ik jullie in het middelpunt staan.

Als aspirant weddingplanner ben ik aangesloten bij de Beroepsorganisatie Weddingplanners Nederland (www.bwpn.nl).

Lees meer

Vergelijkbare bedrijven in de buurt

5 ervaringen met Coeur Events & Weddings

9.7

Informatievoorziening: 9.7

Communicatie & afspraken: 9.7

Medewerkers: 9.7

Flexibiliteit: 9.7

Begreep onze wensen: 9.7

Prijs & kwaliteit: 9.7

geeft een 1 10 10

21 maart 2013

8 september 2012 Sandra & Gijs Al in een vroeg stadium kwamen we Marit tegen op de bruiloft van Dieuwke & Johan en waren we meteen gecharmeerd van haar wijze... 8 september 2012
Sandra & Gijs

Al in een vroeg stadium kwamen we Marit tegen op de bruiloft van Dieuwke & Johan en waren we meteen gecharmeerd van haar wijze van werken. We polsten haar en ze was meteen bereid om met ons er mooi feest van te gaan maken. We waren er op tijd bij. Een aantal praktische zaken waren al door onszelf in gang gezet en met Marit konden we aan de slag met wensen en draaiboek. Heel prettig was het dat Marit voor ons een tijdlijn uitstippelde waar we in de maanden vooraf rekening mee moesten houden. Wij hebben de zomer veel gewerkt op verschillende theaterfestivals en dus was het van belang dat we heel veel voorwerk moesten doen. Er komt gruwelijk veel kijken bij het organiseren van zo'n bijzondere dag. Marit ging met ons proefeten bij het Hotel waar we receptie, diner en feest hadden gepland. Gezellig en serieus bezig, dat buffet werd helemaal in orde bevonden. Alles werd in gereedheid gebracht, kaarten verstuurd en de zomer ving aan, de reacties op de uitnodigingen stroomden binnen en Marit berichtte ons daar geregeld over. Zaterdag 8 september 2012 was onze dag! Van elk moment hebben we genoten, de lieve familie, veel lieve vrienden op een dag met een stralende zon. Foto's door Studio Stiep werden in de stad en op de markt gemaakt, Marit hield de tijd in de gaten en assisteerde. Een geweldige ontvangst op een vol stadhuis! Marit was er en begeleidde iedereen naar de juiste plek. Op de juiste momenten was zij daar waar ze nodig was. Alles wat wij ons gewenst hadden werd in banen geleid en vervuld. We hoefden ons nergens zorgen over te maken en dat hebben we dan ook niet gedaan. Van de hele dag hebben we zo enorm kunnen genieten, van de ceremonie op het stadhuis, de receptie, het diner en van het geweldige feest. Op de dag zelf en nog tot op de dag van vandaag! De moeite om steeds in de voorbereidingstijd ons te helpen maar ook om nog na vier maanden met ons alle foto's door te nemen was hartverwarmend. Nauwgezet, vriendelijk, met humor, liefdevol ontspannen, met goede tips en bovenal met tomeloze inzet. En dat alles terwijl ze ons die dag een klein eigen geheimpje moest toevertrouwen… Wauw, Marit, wat heb jij ons door, een voor ons super schitterende en speciale mooiste dag, heen geloodst! We zijn je enorm dankbaar!

Marit als weddingplanner inschakelen? Doen! Jullie zullen het vast ook zo fantastisch vinden. Goede investering in liefdesgeluk!
Lees meer

geeft een 1 10 10

3 september 2012

19 juni 2009 is een dag van een gouden randje, de trouwdag van ons, Marrik en Mathilde. Aangezien wij in Zweden wonen en in NL getrouwd zijn, waren wij afhankelijk... 19 juni 2009 is een dag van een gouden randje, de trouwdag van ons, Marrik en Mathilde. Aangezien wij in Zweden wonen en in NL getrouwd zijn, waren wij afhankelijk van derden die ons hielpen. Onze ceremoniemeester (eigenlijk misschien wel weddingplanner) was Marit van Die. Contact verliep via mail, skype, telefoon en Marit heeft ons ontzettend veel werk uit handen heeft genomen. Niks was te gek of een probleem! De week voorafgaande aan de bruiloft was erg bijzonder, veel samen met Marit, de laatste dingen regelen en veel gelachen, echte voorpret. De dag zelf was geweldig, uniek en bijzonder. Alles op ons afgestemd, het was werkelijk ons feestje en het paste bij ons. En het is heerlijk dat iemand anders aan alles denkt en alles regelt. En dat deed Marit! We hebben een heerlijke, ontspannen topdag gehad waar we met veel plezier op terugkijken! Lees meer

geeft een 1 8.0 10

23 juli 2012

"Marit heeft ons ondersteund vanaf de eerste voorbereiding tot aan onze huwelijksdag. Ze is een kei in het bedenken van alles wat voorbij kan komen tijdens de voorbereidingen. Door haar... "Marit heeft ons ondersteund vanaf de eerste voorbereiding tot aan onze huwelijksdag. Ze is een kei in het bedenken van alles wat voorbij kan komen tijdens de voorbereidingen. Door haar zijn we steeds 'on top of things' gebleven. Heerlijk dat iemand zo kan meedenken en ondersteunen! Ze bedenkt van te voren allerlei details, die ons hielpen om de dag compleet te maken. Aan ons was het steeds om te beslissen wat we er mee deden. Een uitkomst om steun te krijgen bij de organisatie van een huwelijksdag!" Lees meer

geeft een 1 10 10

17 juli 2012

Marit was op 13 juli één van onze ceremoniemeesters. Zij wist van deze 'vrijdag de 13e' een geluksdag te maken vol mooie momenten, verrassingen en emoties. Er was niets dat... Marit was op 13 juli één van onze ceremoniemeesters. Zij wist van deze 'vrijdag de 13e' een geluksdag te maken vol mooie momenten, verrassingen en emoties. Er was niets dat mis ging, alles liep op rolletjes. Aan alles was gedacht en al onze wensen werden vervuld. De verrassingen die bedacht waren, pasten perfect bij ons thema en waren daardoor extra leuk.
Marit heeft voor ons veel betekend door alle partijen op elkaar af stemmen en het draaiboek te 'finetunen'. Werkelijk iedereen was van alles op de hoogte, waardoor alles prima verliep. Ze is een prettig persoon om mee te werken, niet alleen voor ons, maar ook voor alle andere partijen!
Zonder haar was onze dag niet zo stralend, zorgeloos en onvergetelijk geworden!

Nogmaals ontzettend bedankt!!

Mark & Nienke Vermeulen
Lees meer

geeft een 1 10 10

11 juli 2012

In september 2011 kwam Marit van Die op ons pad. Drie maanden voor ons huwelijk. Een huwelijk, waarvan de voorbereidingen vast dreigden te lopen in onheldere onderhandelingen met een locatie,... In september 2011 kwam Marit van Die op ons pad. Drie maanden voor ons huwelijk. Een huwelijk, waarvan de voorbereidingen vast dreigden te lopen in onheldere onderhandelingen met een locatie, zeurende familieleden en een overvloed aan losse eindjes.
Het eerste gesprek met Marit was de start van een fantastische samenwerking. Marit begreep wat wij voor ogen hadden (en dat was nogal wat!), voelde de sfeer aan die voor ons belangrijk was, inventariseerde direct de knelpunten en droeg nog diezelfde avond een aantal praktische en inventieve suggesties aan.
Vanaf dat moment veranderde de moeizame voorbereidingstijd al snel weer in de gelukkige en positieve periode, die vooraf hoort te gaan aan zo’n bijzondere dag. Marit nam ons werk uit handen, stroomlijnde de communicatie tussen verschillende partijen, was streng tegen mensen, waar dat voor ons moeilijk was en hielp ons de tijdlijn te bewaken. Bij al deze werkzaamheden leek ze onvermoeibaar, was altijd bereikbaar, zonder daarbij de balans tussen het persoonlijke en het zakelijke uit het oog te verliezen.
Op de grote dag zelf was Marit een rots in de branding. Ze hield het behoorlijk gecompliceerde draaiboek nauwlettend in de gaten. Ze was attent, behulpzaam en waakzaam en durfde het heft in handen te nemen, waar nodig. Daarmee droeg ze bij aan een dag die ons signatuur droeg en onze sfeer ademde, maar haar zilveren randje kreeg en daardoor, bijzonder, ontroerend, humoristisch, maar bovenal onvergetelijk was.
Wij kunnen achteraf gezien met grote zekerheid stellen dat onze bruiloft zonder de bijdrage van Coeur Events & Weddings niet dezelfde prachtige dag was geweest, als nu het geval was.

Wij zijn onder de indruk en dankbaar!

Johan Verheij & Dieuwke Tijsen
Lees meer