trouwkaarten

Top 5 originele huwelijksuitnodigingen

Waarom een simpel kaartje sturen als je ook op een unieke en originele manier je gasten kan uitnodigingen? Dan maak je meteen een statement voor jullie dag! Een papieren kaartje is simpel, saai en iedereen doet het! Dus waarom zou je dan niet bijvoorbeeld een filmpje maken waarin jullie aankondigen dat jullie gaan trouwen? Het is tenslotte 2010 en iedereen heeft thuis wel een dvd-speler of internet. Trouw uitnodigingen worden steeds unieker, steeds origineler en steeds leuker. Er zijn voortaan zó veel manieren om je gasten uitnodigingen dat ik door de bomen het bos niet meer zag! Om jullie te helpen heb ik een top 5 gemaakt van de aller origineelste manieren om jou gasten te verpletteren met een geweldige uitnodiging.

Fotocredit: Eat drink Chic

 

De top 5:

 Message in a bottle Een fles met daarin een briefje wordt meestal in de zee gegooid, in de hoop dat de fles ergens aanspoelt en dat er een lezer wordt bereikt. Natuurlijk is dit al lang niet meer de gang van zaken om met elkaar te communiceren, maar het is wel een hele leuke en originele manier om je gasten uit te nodigen voor jullie trouwdag!

Toen ik deze flesjes tegen kwam op internet was ik meteen verkocht! How cute! Erg leuk voor als je in de beach stijl trouwt, maar natuurlijk ook hartstikke leuk als je bruiloft niet gerelateerd is met het thema beach. Je eigen trouwuitnodiging in een fles kun je gemakkelijk zelf maken en vervolgens laten versturen door bijvoorbeeld Flessenpost.nl

 Like a movie! We leven in 2010, dus je kan optimaal gebruik maken van alle handige en technische snufjes die het leven makkelijker maken. Zo is er internet en heeft bijna iedereen inmiddels een e-mailadres. Erg leuk is dan om zelf een filmpje te maken (of te laten maken) en vervolgens per mail rond te sturen! Het scheelt je ook nog eens een hoop geld, want e-mailen vandaag de dag is gewoon gratis!

Als je niet zo fan bent van het internet maar een eigen filmpje maken lijkt je helemaal top?! Dan kan je ook een filmpje op een dvd laten branden. Laat vervolgens de dvd bedrukken met een leuke tekst, zoals bijvoorbeeld jullie namen en jullie trouwdatum, en stopt dit in een envelop. Een filmpje in een envelopje dus! Een bedrijf wat dat voor je kan is bijvoorbeeld Suede Design.

Thema uitnodiging Wanneer je je trouwdag helemaal in een thema hebt opgezet, is het natuurlijk ook leuk om daar een bijpassende uitnodiging te maken. Een goed voorbeeld hiervan is de uitnodiging van Em & Glenn uit British Columbia. Zij hadden een bruiloft in vintage stijl met een jazzy randje. Een betere uitnodiging dan dit hadden ze niet kunnen bedenken! Geweldig!

Fotocredit: Orange Passion Photography

 Bruikbare uitnodigingen/ Zakdoekjes Een uitnodiging is leuk! Maar wat nu zo zonde is, is dat de kaart meestal na een paar weken in de prullenbak beland. Bird and Bannerheeft hier iets op bedacht. And we love it! Een uitnodiging op een zakdoek!

Fotocredit: Bird and Banner

Creatieve uitnodiging Houd jij wel van een beetje knippen en plakken?! Of vindt je het er super leuk uitzien, maar ben je zelf niet zo handig? Op de website made by Julene kun je super toffe uitnodigingen laten maken. Hand made en super origineel!

Fotocredit: Made by Julene

Andere leuke blogs

Leukste adresjes

Beste redactie,

Wij maken soms ook fouten, zien dat leuke adresje over het hoofd of hebben net niet die informatie die je zoekt. Daarom hebben we jouw hulp nodig! Heb je een tip, mis je iets, wil je ons wijzen op een fout of wil je gewoon je ervaring met ons delen? Vul dan dit formulier in en we nemen snel contact met je op!

Reacties

Gemiddeld besteden onze bruiden € 197,- in de categorie trouwkaarten. Maak vandaag jouw budgetlijst!Sluiten