themabruiloft

Trouwen in het rood

Graag stellen wij je voor aan weddingplanner en styliste Bianca van White Weddings. Zij zal regelmatig een blog voor ons schrijven. Leuk! Welkom Bianca!

Gedurfde themakleur

Een kleur kiezen voor je wedding is een must! Wit maar ook lila, Pink Ribbon roze, oudroze en appeltjesgroen zijn dé kleuren van 2011. Een themakleur geeft je een goede houvast om alles op elkaar af te stemmen. Nog gedurfder is het om de kleur door te voeren in de dresscode en dan nog nét iets verder te gaan....

rode-bloemen

Foto: Just Bloomed

wit-met-rode-ballonnen

rode-accessoires

Uitnodiging met een strikje

Eén van mijn bruidsparen koos voor 'rood', een kleur die warmte, liefde maar ook lef uitstraalt. De dames begonnen vrolijk aan hun zoektocht naar een stijlvolle rode jurk. De heren hoefden de deur niet uit. Wij hielpen hen graag op weg en stuurden bij de uitnodiging een mooie rode strik mee! Ook handig voor de dames, die met de strik op pad konden om zo de exacte rode tint erbij te vinden. Het leverde een prachtig op elkaar afgestemd geheel op. Heel chique!

rood-strikje

rode-gympen

Foto: Kimberly Reed Photography

Voer de kleur door

De themakleur kwam terug in de ballonnen, de uitnodiging, de bloemen en in de snoepjes in een etagère. De locatie was met haar rode gordijnen ook goed uitgekozen. Nog lekker inspiratie opdoen over hoe je een kleur steeds kan laten terugkomen op je bruiloft? Bekijk dan de foto's hieronder!

rode-pumps

Foto: Erica Velasco Photographers

tafel-rode-accessoires

Foto: Studio 28

rode-servetten

Foto: Martha Stewart

Andere leuke blogs

Beste redactie,

Wij maken soms ook fouten, zien dat leuke adresje over het hoofd of hebben net niet die informatie die je zoekt. Daarom hebben we jouw hulp nodig! Heb je een tip, mis je iets, wil je ons wijzen op een fout of wil je gewoon je ervaring met ons delen? Vul dan dit formulier in en we nemen snel contact met je op!

Reacties