trouwkaarten

Originele huwelijksuitnodigingen

Zie je jezelf ook nog niet bladeren door die grote mappen met voorgedrukte uitnodigingen? Dikke mappen vol met standaard kaartjes die niet uniek zijn... Dat kan toch veel leuker?! De originele huwelijksuitnodigingen zijn de eerste stap naar je bruiloft en als mensen daar al niet over uitgepraat raken, is de toon al gezet. Dus kom maar op met die originele huwelijksuitnodigingen!

Pagebreak 

Zo persoonlijk mogelijk

De genodigden zien meteen van wie de uitnodiging afkomt wanneer er een geinige cartoon of foto van jullie op de voorkant staat!

Message in a bottle

Een fles met daarin een briefje wordt meestal in de zee gegooid, in de hoop dat de fles ergens aanspoelt en dat er een lezer wordt bereikt. Natuurlijk is dit al lang niet meer de gang van zaken om met elkaar te communiceren, maar het is wel een hele leuke en originele manier om je gasten uit te nodigen voor jullie trouwdag! Erg leuk voor als je in de beach stijl trouwt, maar natuurlijk ook hartstikke leuk als je bruiloft niet gerelateerd is met het thema beach.

Like a movie!

We leven in een digitaal tijdperk, dus je kan optimaal gebruik maken van alle handige en technische snufjes die het leven makkelijker maken. Zo heeft bijna iedereen inmiddels een e-mailadres. Erg leuk is dan om zelf een filmpje te maken (of te laten maken) en vervolgens per mail rond te sturen! Het scheelt je ook nog eens een hoop geld, want e-mailen vandaag de dag is gewoon gratis!

Als je niet zo fan bent van het internet, maar een eigen filmpje maken lijkt je helemaal top?! Dan kan je ook een filmpje op een dvd laten branden. Laat vervolgens de dvd bedrukken met een leuke tekst, zoals bijvoorbeeld jullie namen en jullie trouwdatum, en stopt dit in een envelop. Een filmpje in een envelopje dus! 

Josh+Amy - Wedding Invitation Video from Matt E on Vimeo.

Thema uitnodiging

Wanneer je je trouwdag helemaal in een thema hebt opgezet, is het natuurlijk ook leuk om daar een bijpassende uitnodiging te maken. Ga voor vintage, cultuur of helemaal in jullie kleuren. Geweldig! Deze toffe kaart vind je trouwens bij Kaart op Maat!

Bruikbare uitnodigingen/ Zakdoekjes

Een uitnodiging is leuk! Maar wat nu zo zonde is, is dat de kaart meestal na een paar weken in de prullenbak beland. Waarom dan niet een uitnodiging op een zakdoek, kunnen ze mooi gebruiken tijdens de ceremonie!

Creatieve uitnodiging

Houd jij wel van een beetje knippen en plakken?! Of vindt je het er super leuk uitzien, maar ben je zelf niet zo handig? Bij Kaart op Maat kun je super toffe uitnodigingen laten maken. Handmade en super origineel!

Herinner je je de Viewmaster nog?

Dit is zo leuk, zo old school! Maak een versie met foto's van jullie op vakantie, of van een romantische verlovingsshoot, of gewoon lekker aan de afwas! Je gasten krijgen zo een leuke (kleine) indruk van jullie leven samen.

Roze taartkaart

Hier gaat mijn roze-liefhebbende hart toch wel sneller van kloppen! Dit heeft geen verdere uitleg nodig, bekijk de foto's maar...

Geïnspireerd door liefdesbrieven

Deze superromantische uitnodigingen zijn geïnspireerd door oude liefdesbrieven. Er zit een RSVP kaart bij en de envelop is ook helemaal in stijl. De band om het pakketje is beschreven met de tekst van 'hun' liedje. Als je goed kijkt naar de details, zie je zoveel leuke dingen in deze uitnodiging! Onderstaande kaart is gemaakt door The Sparke Company. Hoe leuk!

Spelen met lettertypes

Soms hoeft het ontwerp niet eens bijzonder te zijn, als er verschillende lettertypes met elkaar gecombineerd worden kan het ook een erg tof geheel zijn.

Zeg het met muziek

Deze moet nog even uitgelicht worden. Dit is echt een fantastische kaart, maar er zit veel meer achter dan alleen een kaart. Letterlijk! Bekijk dit coole filmpje, speciaal voor muziekliefhebbers.

Credit: Paper Record Player from Kelli Anderson on Vimeo

Ticket to love

Kijk, hier worden we vrolijk van! Als je gaat trouwen in het buitenland hoort daar een bruiloftsuitnodiging voor het buitenland bij: een paspoort! Deze uitnodigingen zijn in verschillende varianten te maken, dus laat je creativiteit prikkelen en ga zelf aan de slag of overleg met een drukker over de mogelijkheden. Niet vergeten voor de huwelijksreis wel de 'echte' mee te nemen! 

Word jij blij van deze originele huwelijksuitnodigingen? Sla het op!

Om deze vrolijkeideeën op te slaan, gebruik je jouw profiel van ThePerfectWedding.nl en heb je alle leuke ideetjes meteen bij de hand. Hoe je dit doet? Klik op het hartje boven aan het artikel en in de planningtools vind je alles terug bij 'inspiratie'.

Toch een trouwkaart? Bekijk ook eens de leuke collectie van Kaart op Maat!

Andere leuke blogs

Leukste adresjes

Beste redactie,

Wij maken soms ook fouten, zien dat leuke adresje over het hoofd of hebben net niet die informatie die je zoekt. Daarom hebben we jouw hulp nodig! Heb je een tip, mis je iets, wil je ons wijzen op een fout of wil je gewoon je ervaring met ons delen? Vul dan dit formulier in en we nemen snel contact met je op!

Plaats een reactie

Gemiddeld besteden onze bruiden € 197,- in de categorie trouwkaarten. Maak vandaag jouw budgetlijst!Sluiten