huwelijksnacht

Huwelijksnacht in Hotel New York

Advertorial

Super-de-luxe en vol historie: een bruidssuite in Hotel New York. Wij mochten er een eentje testen!

Plek voor gelukszoekers

In het Rotterdamse Hotel New York waan je je zonder veel moeite in het voormalige hoofdkantoor van de Holland Amerika Lijn. Hoge plafonds, stoere scheepselementen, oude zwart-wit foto's... Tot 1971 vertrokken hier de schepen naar Amerika. Voor veel landverhuizers in de 19e en 20ste eeuw begon hier de weg vol hoop op een beter leven.

Credit: Allicht Fotografie

Bruidssuite in de directiekamer

Is er een geschiktere plek om jullie leven als getrouwd stel in te luiden? De bruidssuite van Hotel New York waar wij mochten verblijven, deed vroeger dienst als directiekamer. De open haard, het visgraatparket en de houten lambriseringen zijn er nog, maar verder is de kamer volledig gerenoveerd. Door middel van LED-verlichting kun je de sfeer in de kamer bepalen. 

 

Credit: ThePerfectWedding

Badderen 'with a view'

Slapen doe je in een luxe hemelbed met heerlijk zacht beddengoed. Aan je voeten komt - met één druk op de knop - een flatscreen tv omhoog. Er is een glazen bureau met een Eames-stoel en vanuit het fancy vrijstaande bad kijk je uit over de Maas. Dé plek om samen na te genieten van jullie dag! Flesje champagne en wat zoetigheid erbij: wie doet je wat?   

Credit: Hotel New York

Uitgebreid ontbijt op bed 

De volgende ochtend komt het hotelpersoneel jullie vriendelijk wekken met ontbijt op bed. Oesters, een koffiebroodje of toch een eitje met zalm op een krokant broodje? En ja, die zachte sokken - met de complimenten van het hotel - mag je mee naar huis nemen. Plus nog wat extra cadeaus, maar die verklappen we niet…

Credit: ThePerfectWedding

Op en top luxe

Het is heerlijk om zo verwend te worden door de medewerkers van het hotel. Ze weten wie je bent, je mag overal je voorkeuren aangeven, ze zijn punctueel, behulpzaam en bijzonder snel.

Na een nacht in de bruidssuite van Hotel New York kunnen jullie uitgerust aan je huwelijksreis beginnen!

Credit: Allicht Fotografie

Bekijk ook eens De dag na je bruiloft


Andere leuke blogs

Beste redactie,

Wij maken soms ook fouten, zien dat leuke adresje over het hoofd of hebben net niet die informatie die je zoekt. Daarom hebben we jouw hulp nodig! Heb je een tip, mis je iets, wil je ons wijzen op een fout of wil je gewoon je ervaring met ons delen? Vul dan dit formulier in en we nemen snel contact met je op!

Reacties

Gemiddeld besteden onze bruiden € 270,- in de categorie huwelijksnacht. Maak vandaag jouw budgetlijst!Sluiten