entertainment

Photobooth op je bruiloft

De photobooth, oftewel het ouderwetse fotohokje is zeker een aanrader om het humorlevel op je bruiloft op te krikken. De spontane foto's zijn natuurlijk altijd het leukst en geloof ons, die komen wel na een paar glaasjes wijn in dit hokje! Regel een photobooth op je bruiloft en zorg voor grappige attributen als gigantische lolly's, gekke brillen en snorretjes. Let the fun begin!

Pagebreak

Hoe werkt de photobooth?

De photobooth is een mobiel en automatisch hokje. Je kunt gelijk je leukste en grappigste foto's af laten drukken. Je kunt de foto's onbeperkt afdrukken en zelfs een slideshow neerzetten in de zaal zodat iedereeen schaamteloos kan meegenieten van deze geweldige foto's. Een goede dosis humor is dus zeker een must om aan je gasten te vragen om mee te nemen! ;-)

Leef je uit met props en achtergronden voor de photobooth

Naast de schaamteloze poses en so called duck faces kun je de photobooth ook opleuken met een spetterende photobooth achtergrond, van een heel interieur tot een bloemenwand. Ook met gave photoprops is het zeker weten brullen van het lachen, want je oma met een snor of je opa met Pippi Langkous haar is gegarandeerd lachen!

Hoe kom je aan de photobooth op je bruiloft?

Wij snappen dat je zeker al die bijzonder hilarische momenten wilt vastleggen met een klik op de knop, maar waar bestel je zo een fotohok? Een tof adresje is SayKaas, de naam alleen al zegt genoeg! Hier kun je deze te gekke mobiele PhotoBooth, de BusBooth of de iNSTABOX bestellen voor  onvergetelijke en legendarische fotomomenten!

Sla deze photobooth op je bruiloft op als tof idee! 

Met je profiel op ThePerfectWedding.nl kun je alle artikelen en leuke ideetjes bewaren. Zo heb je altijd de leukste inspiratie bij de hand! Hoe doe je dit? Klik op het hartje boven aan het artikel en in de planningtools vind je vervolgens alles terug bij 'inspiratie'. 

Bekijk meteen de grappigste props voor in je photobooth!

Andere leuke blogs

Leukste adresjes

Beste redactie,

Wij maken soms ook fouten, zien dat leuke adresje over het hoofd of hebben net niet die informatie die je zoekt. Daarom hebben we jouw hulp nodig! Heb je een tip, mis je iets, wil je ons wijzen op een fout of wil je gewoon je ervaring met ons delen? Vul dan dit formulier in en we nemen snel contact met je op!

Plaats een reactie

Gemiddeld besteden onze bruiden € 612,- in de categorie entertainment. Maak vandaag jouw budgetlijst!Sluiten