ThePerfectWedding.nl magazines

Primeur in Nederland:

Een App die je helpt om een trouwfotograaf te vinden! In deze speciale editie van ons iPad magazine hebben we 28 te gekke fotografen verzameld die zich in tekst, beeld én op film aan je voorstellen. Kun je meteen zien of je een klik met ze hebt!

available on the iPad

September 2013

Dit nummer staat in het teken van de winter. Lees handige informatie, laat je inspireren door unieke (winterse) shoots en laat je verrassen door de interactiviteit in deze editie. Nu speciaal als gratis iPad magazine te downloaden!

available on the iPad

Maart 2013

Dit nummer is het eerste magazine speciaal gemaakt voor de iPad. Laat je meeslepen door nieuwe functies, bekijk video’s & swipe door foto’s. In dit nummer kun je veel zomer- en voorjaarsinspiratie vinden!

September 2012

Het allereerste magazine van ThePerfectWedding.nl. Dit nummer kun je zien als een handig handboek. Er staat veel praktische informatie in, in combinatie met unieke Real Weddings. Ga er rustig voor zitten en blader door!

Nu te lezen in de laatste uitgave

Maart 2014

Deze editie staat vol trouwfoto's. Omdat we weten hoe belangrijk het is om mooie beelden van je bruiloft te hebben, willen we je graag helpen om de ideale trouwfotograaf te vinden. Met dit magazine moet dat lukken! Scroll door de beelden, bekijk Real Weddings en portfolio's van fotografen en bewaar de foto's die je mooi vindt. Je kunt meteen offertes aanvragen!

available on the iPad

Vertel het door

Ken je meer brides to be of wil je jouw ceremoniemeester mee laten kijken? Breng ze op de hoogte van deze magazines!

Hulp nodig met het lezen?

Kom je er niet uit? Geen paniek! We hebben een uitgebreide uitleg geschreven over hoe je onze magazines het beste kunt lezen.

Lees de uitleg

Deel met je vrienden

Vind je onze magazines helemaal te gek? Mooi! Spread the news! We zouden het erg leuk vinden als je onze magazines ook wilt promoten op Facebook & Twitter.