ThePerfectWedding.nl magazines

Oktober 2014

Ga jij deze winter trouwen of toch aankomende zomer? Welke datum jullie ook uitgekozen hebben, met het dit nieuwste iPad Magazine doe je een goede dosis inspiratie op. Van tips voor de ceremonie en richtlijnen voor het uitzoeken van jouw trouwjurk tot de mooiste real weddings... in binnen én buitenland!

available on the iPad

April 2014

Trouw je deze zomer? Dan mag je dit magazine niet missen. Je leest alles over buiten trouwen, zomerse desserttafels, boeketten, papieren decoratie, fijne parfums, fit worden voor je bruiloft...

Fotografen special

Een App die je helpt om een trouwfotograaf te vinden! In deze speciale editie van ons iPad magazine hebben we 28 te gekke fotografen verzameld die zich in tekst, beeld én op film aan je voorstellen.

September 2013

Dit nummer staat in het teken van de winter. Lees handige informatie, laat je inspireren door unieke (winterse) shoots en laat je verrassen door de interactiviteit in deze editie. Nu speciaal als gratis iPad magazine te downloaden!

Maart 2013

Dit nummer is het eerste magazine speciaal gemaakt voor de iPad. Laat je meeslepen door nieuwe functies, bekijk video’s & swipe door foto’s. In dit nummer kun je veel zomer- en voorjaarsinspiratie vinden!

September 2012

Het allereerste magazine van ThePerfectWedding.nl. Dit nummer kun je zien als een handig handboek. Er staat veel praktische informatie in, in combinatie met unieke Real Weddings. Ga er rustig voor zitten en blader door!

Nu te lezen in de laatste uitgave

April 2014

Deze editie staat vol inspiratie voor jouw zomerbruiloft. Een styled shoot in een wijngaard, de mooiste beachclubs van Nederland, zoete bruidstaarten én een katern vol mode en accessoires voor de bruidegom. Want met een saai driedelig pak komt die niet meer weg anno 2014… Uiteraard komt ook de serieuze(re) kant van een bruiloft organiseren aan bod: hoe begin je met plannen, hoe kies je een thema en een trouwfotograaf, wat is een loveshoot en wat kosten trouwringen?

available on the iPad

Vertel het door

Ken je meer brides to be of wil je jouw ceremoniemeester mee laten kijken? Breng ze op de hoogte van deze magazines!

Hulp nodig met het lezen?

Kom je er niet uit? Geen paniek! We hebben een uitgebreide uitleg geschreven over hoe je onze magazines het beste kunt lezen.

Lees de uitleg

Deel met je vrienden

Vind je onze magazines helemaal te gek? Mooi! Spread the news! We zouden het erg leuk vinden als je onze magazines ook wilt promoten op Facebook & Twitter.