Welkom bij : van moss
Voor feestelijk en lekker gebak van goede zuivere ingrediënten!
Willen jullie Het Taartmoment écht speciaal maken?
Dan kunnen je mij inhuren met Het Bakblik 😉
De smaak is het meest belangrijk, toch....?
Een taart moet er mooi uitzien, maar wat ik het aller belangrijkste vind, is dat deze lekker en goed smaakt. Dus bij mij geen bruidstaart met wit fondant of marsepein. Een goede verhouding tussen zoet en zuur, lekkere ingrediënten en eetbare versiersels, zoals bloemen, zijn kenmerkend voor de taarten van -van moss-.
Zijn jullie op zoek naar lekkere taarten met mooie smaakcombinaties voor je Sweet Table? Dan kunnen jullie zéker ook bij mij terecht.
Meer over... "Het Bakblik" - De rijdende taartenwinkel
Met mijn rijdende taartenwinkel, Het Bakblik verkoop ik elke woensdag taartpunten, cakejes en koekjes in de Watergraafsmeer in Amsterdam en ik sta op bruiloften, feestjes en markten met mijn oude Renault4 bestelwagen. Op vaste locaties worden de taarten geserveerd op een tafel met geborduurde tafelkleden op vintage taart-plateaus die ik door de jaren heen verzamelt heb.
Wil je meer weten en, vooral, proeven?
Jullie zijn van harte welkom in mijn werkkeuken in Betondorp, Amsterdam, Brink 1. Bel +31614495051 telefoonnummer of mail christina.hauge@hotmail.com gerust voor een afspraak!
Wie is -van moss-?
Aangenaam: Ik ben Christina Hauge uit Moss, Noorwegen, sinds 1998 wonend in Nederland. In 2013 opende ik op Etsy mijn kleine online gebakswinkel: vanmoss. Ik ben in Amsterdam opgeleid als theaterregisseur. Ik heb lang in Noorwegen en Nederland theater gemaakt, maar het bakken is langzamerhand een voltime baan geworden.
Op bakgebied ben ik autodidact. Weliswaar kom ik uit een land met een bakcultuur; in Noorwegen bak bijna iedereen, dus de basiskennis van het bakken is van kinds af aan groter dan in Nederland denk ik. In Nederland miste ik de lekkere ambachtelijke taart. Een taart die niet vol zit met rotzooi of meteen "Haute Pâtisserie" is, maar gewoon goed ambachtelijk “thuisgebak”. Dus begon ik te bakken. Smaakcombinaties blijven me boeien, hoe gelukkig kun je niet worden van een nieuwe onverwachte smaakbelevenis? Vanuit die interesse ben ik begonnen en langzamerhand werd goed, beter, en had ik een gebakswinkeltje.
Het persoonlijke contact vind met mijn klanten belangrijk. Personeel heb ik niet, ik bak alles zelf. De bestellingen neem ik zelf aan, ik ontmoet de klant en weet voor wie ik bak. Dat maakt het transparant en persoonlijk. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten!
Voor meer foto's kijk naar mijn website: vanmoss/FB: -vanmoss-/Insta: vanmoss
En... Mag ik jullie smaakcreatie maken?
Laten we kennis maken!
vanmoss.nl +31614495051 telefoonnummer christina.hauge@hotmail.com
Veel liefs,
Christina
Laten jullie mij weten, dat jullie mij hebben gezien op TPW?