“Sfeer voor elk seizoen: uit de keuken van de zon komen heerlijke geuren van verse kruiden en gegrilde vis. De salades zien er prachtig verzorgd uit en smaak is zo puur, alsof de groenten net geoogst zijn. Het is lente en het feest is in volle gang. De ramen staan open en de wind waait de zachte lucht van de zomer naar binnen. Buiten staan lange tafels met de mooiste zomerse taarten, aardbeien, rabarber en perziken, het is moeilijk er vanaf te blijven. De gasten drinken koele dranken en de avond is lang. Overal staan lichtjes, het ziet er magisch uit. De bladeren vallen, je ruikt de gepofte kastanjes en denneappels op het vuur. Binnen is de openhaard aan, en na een lange wandeling is het heerlijk om warm te worden met pompoensoep en vers gebakken brood, verse pasta’s en een vijgentaart toe. Als de sneeuw valt garen de ovens geurende gerechten voor het feestmaal, de gedekte tafels met linnen kleden, veel kaarsen, olijfboompjes en antieke serviezen verwelkomen het diner met geurende wild gerechten, bijzondere groenten en krachtige rode wijnen.